Other SOTA sites: SOTAwatch | SOTA Home | Database | Summits | Video | Photos | Shop | Mapping | Sotlas | FAQs | Facebook | Contact SOTA

Bug report re. beginner tutorial

Greetings all,

It seems odd that my very first post here should be a bug report, but here goes:

Before doing anything else on the site I followed the tutorial. The instruction to flag Discobot’s post as inappropriate was met with something like “You have flagged as inappropriate too many times.” The “inappropriate” option then disappeared, but DB didn’t reply. I tried a different reply and DB complained I hadn’t flagged its post as inappropriate. It may be users must be a certain level to flag posts - but that makes no sense in a tutorial for beginners. I think this should be considered a bug.

Edits: It could be that somehow a double-click was registered, but I’d think that after the first flagging the box would go away, making that possibility difficult.

Also, the tutorial stopped after DB replied with:

Oh no, my nasty post hasn’t been flagged as inappropriate yet. :worried: Can you flag it as inappropriate using the flag ? Don’t forget to use the show more button to reveal more actions for each post.

A bit later it added:

Hey @KC7BYJ, just checking in because I haven’t heard from you in a while.

To continue, reply to me any time.

If you’d like to skip this step, say skip.

To start over, say start tutorial.

If you’d rather not, that’s OK too. I’m a robot. You won’t hurt my feelings.

but replies to that message failed to elicit any further response.

1 Like

It did this to me too, I ignored it :grin:

2 Likes